Konvektorcsere

konvektorcsere

Konvektorcsere könnyen és gyorsan

Az új szabályok miatt a konvektorcsere is könnyedén kivitelezhető most már. A gázkészülék cserére vonatkozó változások felgyorsították a fűtésszerelési folyamatokat. Ezzel időt és pénzt spórolhat minden fogyasztó.

Konvektorcsere a múltban

A korábbi gyakorlat szerint egy úgynevezett elosztó ember engedélyére volt szükség ahhoz, hogy a konvektorcsere megvalósuljon az otthonokban. Ez vonatkozott az esetleges gázvezeték átalakítási munkálatokra is. A közbe ékelt felesleges szereplő lassú ügyintézést, és plusz kiadásokat jelentet, valamint jó hosszú időt mire valaki sorra került.

Konvektorcsere napjainkban

Magyarország lakosságának egy harmada gázkészülék használatával fűt. A konvektorcsere programnak köszönhetően mindenki számára adott a lehetőség. Aki szeretné lecserélni régi gázkészülékét, az most könnyedén megteheti.

Milyen gázkészülékre vonatkozik az új szabály

Az összes gázfogyasztású berendezésre és vízmelegítőre alkalmazható gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek, gáztűzhelyek, cirkók esetében is.

Gázkészülék csere biztonságosan

Ahhoz, hogy az új gázkészülék biztonságosan kerüljön beszerelésre, egy gáztervező mérnök jóváhagyása is szükséges. Gyakran nemcsak a gázkészülék, hanem a gázvezeték is cserére szorul, illetve az új eszköz megkívánja a korszerűsítést is. A kivitelezés után a szakember újra meg kell, hogy vizsgáljon mindent, és csak utána engedélyeztetheti.

Gáztervezés szabályosan

Fűtési rendszer tervezéshez és teljes körű gáztervezéshez csak erre szakosodott, szakképesített, és gázszerelő mester jogosult. Aki az ellenőrzött munka után a hivatalos átadási procedúrát is elintézni. Így a fogyasztónak sem kell külön időt és energiát fecsérelni erre, illetve a szolgáltatónak is könnyebb az ügyintézés.

Konvektorcsere gáztervvel és átadással

Amint elhatározta, hogy energiatakarékos és modern konvektort szeretne, akkor forduljon hozzánk. Előzetes alapos helyszíni felmérés után teljes gáztervet készítünk. Ezek árajánlatot készítünk mindenre vonatkozóan. Amint jóváhagyja segítünk kiválasztani a megfelelő gázkészüléket is. Majd a gázszerelési és konvektor bekötési munkálatok után elindítjuk az átadási folyamatot is. Végül üzembe helyezzük szakszerűen a konvektort. Természetesen mindenre garanciát vállalunk! Teréki Viktor gázszerelő mester: Tel: 0630/741-6135 Email: terkiviktor@gmail.com

Call Now ButtonHívás