Konvektor karbantartás

Konvektor karbantartás

Konvektor karbantartás lépései

A konvektor karbantartás fontos állomásai a következők. Az egyik legfontosabb a gázszivárgás ellenőrzés. Ha ez rendben van, akkor lehet tovább folytatni a konvektor átvizsgálást. Következhet az őrláng ellenőrzés, és szükség esetén az égőfej csere. Alapos karbantartás során a gázkonvektor tisztítás sem maradhat el. Jöhet a gázkészülék tisztítása, teljes portalanítása. Természetesen a fúvóka tisztítás, és meghibásodás esetén azonnali cseréje is a karbantartás fontos része.

Konvektor tisztítás

A konvektor tisztítás és egyáltalán a konvektor javítás házilag életveszélyes lehet. A szakértelem hiánya rengeteg balesetet okozott már, és csak reménykedni lehet, hogy egyre kevesebbet fog. Gázszerelő mesterként azt mondom mindenkinek, hogy ne kezdjen magánakcióba. A fűtés szezon előtt ki kell hívni a megfelelő gázszerelőt, és majd az megold mindent hibátlanul és biztonságosan. Persze ezt csak úgy lehet garantálni, ha az ember megnézni magának, hogy kit hív házhoz. Mindig kérdezzen rá, és kérje is el a gázszerelő igazolványt. Enélkül ne is engedjen a konvektor közelébe senkit.

Konvektor alkatrész csere

Ha olyan dolog hibásodik meg a konvektorban amit cserélni kell, akkor azt is gyorsan kiküszöbölöm. Az általam javasolt boltban vásárolt alkatrészt kedvezményesen tudom beszerezni. Így kifejezetten jó áron tudom elvégezni a konvektor alkatrész csere munkálatait.

Konvektor karbantartás jelentősége

A hideg téli hónapok alatt senki nem szeret fűtés nélkül maradni. Egy jó meleg befűtött lakás sokszor mindennél többet ér. Persze nem mindegy milyen áron. A konvektor karbantartás a hideg napok, fűtés szezon beállta előtt a legideálisabb. Egyrészt azért mert nem kell kapkodni amikor már hideg van, hogy honnan szerezzünk gázszerelőt. Ugyanis ebben az időszakban már nagyon nehéz olyan konvektor szerelőt találni, aki ráér és ért is hozzá megfelelően. Másrészt pedig azért, mert egy átvizsgálatlan konvektor, pláne a nyílt égésterű változat használata az életünkbe is kerülhet. A színtelen és szagtalan szénmonoxid alattomos gyilkos. Ne kockáztasson, hívjon és a konvektor biztonságosan fogja ontani a meleget újra.

Konvektor karbantartás és javítás szakszerűen

Ha elromlik a konvektor és javításra szorul, vagy nem tudja begyújtani, akkor hívjon bizalommal. Amilyen gyorsan csak lehet elhárítom a problémát. Akár hétvégén is házhoz megyek. Több évtizede vagyok a gázszerelő szakma jeles képviselője. Minden gázszerelési munkára 100% garanciát vállalok. Arcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkezem. Teréki Viktor vagyok mestervizsgát tett gázszerelő. Konvektor karbantartás Budapest és Pest megye szerte.

Call Now ButtonHívás