Konvektor alkatrész

FÉG konvektor alkatrész

Melyik konvektor alkatrész szorul cserére általában? Tekintse át az oldalon szereplő alkatrészek listáját. Szeretnénk betekintést engedni abba, hogy mi mindenből áll, és mennyire bonyolult szerkezet egy FÉG konvektor.

Fontos! A következőkben felsorolt konvektor alkatrészek, és a velük kapcsolatos információk kizárólag csak tájékoztatási céllal vannak közzétéve. Senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy önmaga álljon neki otthon szerelni. Ez a gázszerelő mester dolga. Ne feledje átvizsgáltatni a konvektort időben. Fűtési szezon előtt érdemes tökéletes állapotba hozni a gázkészüléket. Egyrészt, hogy hibátlanul működjön, és ami még fontosabb, hogy sehol se legyen szén monoxid mérgezés Hívjon és segítek! Teréki Viktor gázszerelő mester Egész héten hívható szám: 0630/741-6135

Konvektor alkatrész fajták

Magyarországon még mindig az egyik legelterjedtebb fűtőeszköz a FÉG konvektor. Ez a régi gázkészülék szerkezet komoly múltra tekint vissza. Manapság azonban már elavultnak számít. A FÉG konvektor alapvetően egy megbízható fűtőberendezés, persze ha rendszeresen karban van tartva. Ezért időnként szinte kötelező a konvektor alkatrész csere. Bemutatjuk azokat a főbb konvektor alkatrészeket, amiket gyakorta kell cserélni. Többnyire ezeknek a daraboknak az elhasználódása okozza a meghibásodások nagy részét. Egy új alkatrész csodákra képes. Pláne, ha azt egy szakértő gázszerelő építi be a helyére. Így újra biztonságosan és hatékonyan fog fűteni a konvektor.

Fúvóka
konvektor alkatrész csere
Termosztát
Gázszelep
Hosszított parapet
Normál parapet
Csillám
Csillám csere
Gyújtóláng armatúra
gyújtóláng armatúra csere
Gyújtóláng lepke
gyújtóláng lepke csere
Gyújtóláng tömítés
gyújtóláng tömítés csere
Zsinóros elektróda
zsinóros elektróda
Égő kerámia betét
égő kerámia betét
Gyújtólángcső
gyújtólángcső csere
Elektróda
elektróda csere
Mágnes
mágnes csere
Piezzó gyújtó
piezzó gyújtó konvektor alkatrész
Parapet tömítés
parapet tömítés csere
Termóelem
termóelem csere
Gázszabályzó
gázszabályzó gomb
Call Now ButtonHívás