Cirkó csere

cirkó csere

Cirkó csere és új cirkófűtés tervezés

Garanciális cirkó csere kondenzációs fali gáz cirkóra, gázszerelő képesítéssel rendelkező gázszerelő mester segítségével. Szakszerű cirkó beüzemelés. Gázszerelő csapatunkban minden területre külön szakember van. Kéményes és villanyszerelő, valamint gáztervező is. Plusz a teljes engedélyeztetést is elvégezzük Ön helyett. Hívja profi gázszerelő csapatunkat, és lecseréljük a régi cirkót, új korszerű cirkó készülékre.

Régi cirkó csere új és energiatakarékos cirkóra

A régi cirkó gázkazánok nyílt égésterűek és elavultak is, a mai modern cirkókhoz képest. A több évtizedes gázkészülék esetében indokolt a cirkó csere. Egy új gázcirkó megbízható és biztonságos, továbbá az energia kihasználtsága is majdnem tökéletes. A régi cirkó javítása és karbantartása is sokkal körülményesebb, és a meghibásodás is rendszeres. Ezáltal a javítás komoly költségeket eredményezhet, és mindig lesz mit javítani rajta.

Új kondenzációs cirkó

Napjaink technológiája a cirkó berendezések terén is komoly szintre emelkedett. Például az égéshez szükséges oxigént nem a belső térből használja el, hanem a szabadból, az épületen kívülről. Aztán egy nagyon fontos szempont az is, hogy ezek a cirkók már zárt égésterűek. Nincs lehetőség arra, hogy az égéstermék visszaszivárogjon, és ezzel komoly életveszélyt teremtsen. Ráadásul mindegyik cirkó berendezésbe ventilátor van beépítve, melynek szerepe az égésterméket a kéménybe tovább áramoltatni.

Mivel jár a cirkó csere

Régi cirkó csere esetén fel kell készülni arra, hogy akár több napot is igénybe vehet, az új kondenzációs cirkó telepítése. A régi cirkó eltávolítása után, kezdődhet a munka java. Bevonva a kéményes és gáztervező szakembereket, megkezdődhet az égéstermék elvezető, és az oxigén adagolására alkalmas vezeték rendszerek kiépítése. Majd az új gázcirkó készülék elhelyezése, bekötése és beüzemelése. A kéményes kolléga pedig a hatáskörébe tartozó feladatokat látja el.

Szakértő gázszerelő és fűtésszerelő csapatunk vállalja a gyors- és szakszerű gázszerelést Budapesten és Pest megye területén. Garanciális gázszerelés, fűtésszerelés, karbantartás és gázkészülék csere hivatalos átadással! Teréki Viktor víz-gáz-fűtésszerelő mester és csapata, egész nap hívható. Kiszállás akár hétvégén is: 0630/741-6135

Call Now ButtonHívás