Konvektor javítás

profi konvektor javítás

KONVEKTOR JAVÍTÁS

FÉG konvektor javítás szakszerűen határidőre. Vállalom gázkonvektorok cseréjét, karbantartását is. Érdemes ezeket a fűtő alkalmatosságokat évente karbantartani. A belső és külső takarítása a konvektoroknak egyaránt fontos. A belsejét a tökéletesebb égés elérése érdekében, a külső részeket a rárakódott portól kell megszabadítani. Hogy ne szívja a szoba levegőjében felszabadult port egy egész télen át. Sok betegség okozója lehet. Külön felhívnám a figyelmet a gázcsatlakozások korszerűsítésére (csap, flexibilis cső cseréje) a gázszivárgások elkerülése érdekében. Csak új alkatrészeket vagyok hajlandó beleépíteni a gázkonvektorba.

GÁZKÉSZÜLÉK KARBANTARTÁS

Nos igen kényes téma. Milyen gyakran kell gázkészüléket karbantartani? Mind közül a legrosszabbak a nyílt égésterű készülékek és utcafrontra néző konvektorok.

FÉG konvektor javítás
FÉG konvektor javítás

Én a saját nyílt égésterű készülékemet évente szoktam karbantartani. Nem szeretek kockáztatni. Ha nem megfelelő a készülék szellőzése (például nincs kitakarítva stb) akár halált is okozhat a szénmonoxid visszaáramlása. A gázkészülékek rendszeres karbantartása ezáltal nem elhanyagolható. Ha a gázkészülék fűtési rendszerre van rácsatlakoztatva pl: (fali cirkó) a fűtési rendszer karbantartása (tágulási tartály, vagy biztonsági szelep, légtelenítő szelepek) meglétét, állapotát is ellenőrizni kell. Azonfelül a gázkészülék gázcsatlakozását is ellenőrizni kell. Mivel nem egy esetben azzal szembesülünk, hogy az elöregedett csap- és/vagy flexibilis cső szivárog. Ez akár gázrobbanáshoz is vezethet. Ilyenkor javasoljuk a cserét. Szénmonoxid érzékelő és  gázszivárgás érzékelő készülék beszerzése kötelező! Egész nap hívható fűtésszerelés telefonszámunk: 0630/741-6135

CO mérgezés elkerülése

Kattintson a tovább feliratra, és olvassa el, hogyan veheti elejét a szén-monoxid mérgezésnek!

jégdugók kialakulása - co mérgezés elkerülése
co mérgezés – jégdugók
Hívás